Bedste blower til hund 2020 - Test af blowere

oprettet d.

Alle hunde elsker, at tilbringe tid udendørs. Men uanset om i er ude på gåtur i den lokale park eller om din hund elsker at rulle sig i en mudderpøl i skoven, er det næsten uundgåeligt, at din hund bliver snavset ind i mellem.

 

Det at bade en hund er en udfordring i sig selv, men at få den tør efterfølgende er næsten et endnu vanskeligere projekt. Ved at bevæbne dig selv med den bedste blower / føntørrer til hund på markedet, kan du hjælpe dig selv og lette arbejdet markant. Det gør hele arbejdet sjovere for både dig og din hund.

 

Så hvorfor skulle du bruge en speciel føntørrer til din hund, undrer du dig måske? Er det ikke lige så godt, at tørre hunden med et par håndklæder? Der er sikkert mange som vil sige, at det er det samme, og bruger det ene efter det andet håndklæde på, at forsøge at få hunden tør. Nogle hunde forsøger selv at få alt vandet væk, ved at løbe rundt i huset og ryste sig, hvilket oftest resulterer i, at dit hjem bliver plasket til i vand.

 

Der er imidlertid en meget lettere måde, at få hunden tør på, nemlig ved, at bruge en føntørrer. Her mener jeg så ikke, at du skal tørre hunden med en almindelig føntørrer - du er selvfølgelig velkommen til at prøve det, men det vil tage mindst lige så lang tid, at tørre hunden med en almindelig føntørrer, som hvis du kun bruger håndklæder. Det eneste rigtige, at gøre, er at investere i en god føntørrer til hunde, også kaldet en blower. Det er alle pengene værd, og findes i flere prisklasser.

 

En rigtig god blower, er et fantastisk hjælpemiddel, at have til rådighed derhjemme. Dette gælder uanset om du bare vil være i stand til at tørre din hund hurtigt og nemt efter en tur i regnen eller om du også foretrækker at bade hunden derhjemme. Bloweren vil ikke kun gøre din hund tør, men også få pelsen til at se fantastisk ud, for eksempel hvis du skal på udstilling med din hund. Du slipper også for, at pelsen bliver filtret. Der er en grund til, at hundesaloner rundt om i landet har benyttet blowere de sidste mange år, for at få hunden sat ordentlig i stand. I dag er det muligt, at gøre dem kunsten efter, uden at det koster en formue.

 

Du har højst sandsyneligt fundet denne side, da du har søgt efter viden omkring hvilken blower du skulle vælge til netop din hund. Hvis du er på jagt efter en blower til din hund, er der garanteret mange spørgsmål som står i kø.

 

Her er nogle af de spørgmål som vi oftest hører fra personer, som er i samme situation som dig.

 

  • Hvilken blower skal jeg vælge?
  • Skal jeg vækge 1 eller 2 motorer?
  • Har jeg brug for en blower, hvis jeg allerede har en alm. føntørrer?
  • Skal der være indbygget varmelegeme i bloweren?

 

Jeg vil herunder forsøge at give svar på ovenstående og mange andre spørgsmål, så du nemmere kan vælge den rette løsning for dig og din hund.

 

Bedste føntørrer / blower til hund:

 

En af de mest stillede spørgsmål er "Hvilken model skal jeg vælge?" samt "Hvad er den bedste blower?". Det er svært at give et entydigt svar, da der er mange faktorer som som kan spille ind.

Der kan være grunde som gør, at en blower med enkelt motor kan være den bedste løsning for dig, men at en blower med dobbelt motor kan være en bedste løsning for en anden hundeejer med samme race som dig.

 

Letvægtsblower - kraftfuld blower som er nem at tage med:

 

 

Denne blower er en letvægtsblower med en enkelt motor på 2400 W. Bloweren er stille i forhold til lignende modeller, og genererer en skånsom varme med det har indbyggede varmelegeme, hvilket kan være en fordel hvis du benytter bloweren i kolde omgivelser. Bloweren passer til de flestes behov, derudover gør dens nemme betjening og lette vægt, den populær hos hundeejeren som vil have bloweren med i sommerhuset, til udstillingen eller hvor de måtte have behov for det.

 

Denne blower fra Dogwash.dk vil hjælpe dig med, at få hunden tør på kort tid. Du kan selv styre varmen samt vindhastigheden for at optimere betingelsene for din hund. Det er også muligt at slå varmen fra, så du kun benytter kold luft.

 

Hvis du har en hund med kraftig pels eller underuld som f.eks. Samojede, Berner Sennen, Alaskan Malamute, Puddelhund eller Newfoundlænder, eller har du bare mange hunde, eller bare brug for lidt ekstra power for at spare tid på, at tørre hunden efter hundevask? Så skal du overveje, at købe en blower med dobbelt motor, da denne kan klare arbejde for dig, og spare en masse tid. Se mere nedenfor.

 

 

Blower med dobbelt motor - denne kan klare alle hunderacer:

 

 

Denne blower er et godt bud på en blower, som kan klare arbejdet for de fleste hundeejere. Den er med dobbelt motor, hvilket vil sige, at du får nok kraft til, at få hunden tørret hurtigt og effektivt. Bloweren har 3 forskellige mundstykker, som er udformet alt efter om du vil have ekstra fylde i pelsen, nemmere kunne gå i dybden ved lang pels, eller vil have koncentreret luften i midten. Det er muligt at skifte mellem 4 vindhastigheder på bloweren, og den betjenes nemt med de 2 knapper på frontpanelet.

 

Denne blower er velegnet til privat brug derhjemme samt til professionelle brugere, herunder saloner og kenneller. 

 

 

Opsummering - Hvilken føntørrer er så bedst for mig?:

 

 

 

Hvis du tidligere har benyttet din alm. føntørrer, til at ordne din hund efter hundevask, vil du nok kunne genkende, at det tager lang tid, hunden når at blive utålmodig og gider ikke stå stille. Derudover risikerer du i længden at brænde din føntørrer af, da den ikke er lavet til at være tændt så lang tid af gangen, samt at den som regel bliver meget varmere, og kan ødelægge hundens pels og strukturen i hårene.

 

Hvis du måtte have nogle spørgsmål til valg af blower eller til brugen af denne, så tag endelig kontakt til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar