Bedste blower til hund 2023 - Test af blowere

oprettet d.

Bedste blower til hund 2023 - Test af blowere

Bedste blower til hund 2023 - Test af blower til hunde

 

Alle hunde elsker, at tilbringe tid udendørs. Men uanset om i er ude på gåtur i den lokale park eller om din hund elsker at rulle sig i en mudderpøl i skoven, er det næsten uundgåeligt, at din hund bliver snavset ind i mellem.

 

Det at bade en hund er en udfordring i sig selv, men at få den tør efterfølgende er næsten et endnu vanskeligere projekt. Ved at bevæbne dig selv med den bedste blower / føntørrer til hund på markedet, kan du hjælpe dig selv og lette arbejdet markant. Det gør hele arbejdet sjovere for både dig og din hund.

 

Så hvorfor skulle du bruge en speciel føntørrer til din hund, undrer du dig måske? Er det ikke lige så godt, at tørre hunden med et par håndklæder? Der er sikkert mange som vil sige, at det er det samme, og bruger det ene efter det andet håndklæde på, at forsøge at få hunden tør. Nogle hunde forsøger selv at få alt vandet væk, ved at løbe rundt i huset og ryste sig, hvilket oftest resulterer i, at dit hjem bliver plasket til i vand.

 

Der er imidlertid en meget lettere måde, at få hunden tør på, nemlig ved, at bruge en føntørrer. Her mener jeg så ikke, at du skal tørre hunden med en almindelig føntørrer - du er selvfølgelig velkommen til at prøve det, men det vil tage mindst lige så lang tid, at tørre hunden med en almindelig føntørrer, som hvis du kun bruger håndklæder. Det eneste rigtige, at gøre, er at investere i en god føntørrer til hunde, også kaldet en blower. Det er alle pengene værd, og findes i flere prisklasser.

 

En rigtig god blower, er et fantastisk hjælpemiddel, at have til rådighed derhjemme. Dette gælder uanset om du bare vil være i stand til at tørre din hund hurtigt og nemt efter en tur i regnen eller om du også foretrækker at bade hunden derhjemme. Bloweren vil ikke kun gøre din hund tør, men også få pelsen til at se fantastisk ud, for eksempel hvis du skal på udstilling med din hund. Du slipper også for, at pelsen bliver filtret. Der er en grund til, at hundesaloner rundt om i landet har benyttet blowere de sidste mange år, for at få hunden sat ordentlig i stand. I dag er det muligt, at gøre dem kunsten efter, uden at det koster en formue.

 

Du har højst sandsyneligt fundet denne side, da du har søgt efter viden omkring hvilken blower du skulle vælge til netop din hund. Hvis du er på jagt efter en blower til din hund, er der garanteret mange spørgsmål som står i kø.

 

Her er nogle af de spørgmål som vi oftest hører fra personer, som er i samme situation som dig.

 

 • Hvilken blower skal jeg vælge?
 • Skal jeg vælge 1 eller 2 motorer?
 • Har jeg brug for en blower, hvis jeg allerede har en alm. føntørrer?
 • Skal der være indbygget varmelegeme i bloweren?

 

Jeg vil herunder forsøge at give svar på ovenstående og mange andre spørgsmål, så du nemmere kan vælge den rette løsning for dig og din hund.

 

Bedste føntørrer / bedste blower til hunde :

 

En af de mest stillede spørgsmål er "Hvilken model skal jeg vælge?" samt "Hvad er den bedste blower?". Det er svært at give et entydigt svar, da der er mange faktorer som som kan spille ind.

Der kan være grunde som gør, at en blower med enkelt motor kan være den bedste løsning for dig, men at en blower med dobbelt motor kan være en bedste løsning for en anden hundeejer med samme race som dig.

 

 

Tsunami blower - Verdens kraftigste blower med enkelt motor:

 

Tsunami blower med enkelt motor. Verdens kraftigste blower til tørring af hund.

 

 

Denne blower er en relancering af den meget populære " Monster blower " som er velkendt i hele landet. Med Tsunami bloweren bliver "Monster bloweren" sendt på pension. Den nye Tsunamit blower er kraftigere end mange blowere med dobbelt motor. Dette skyldes den yderst kraftige motor som er blevet monteret under det flotte tidsløse design. Tsunami bloweren leveres med en slange der udvider sig når den er tændt, og trækker sig sammen når bloweren slukkes. På håndtaget for enden af slangen er der monteret et godt fast greb af neopren.

 

Hvis du vælger denne Tsunami blower med enkelt motor, vil du kunne benytte den til alle hunderacer. Derudover kan den benyttes af professionelle brugere, herunder saloner og kenneller.

 

Letvægtsblower - yderst kraftfuld blower med dobbelt motor i tandem:

 

Hurricane blower med dobbelt motor. Yderst kraftig blower til hurtig tørring af hund

 

Denne blower er en yderst kraftfuld blower med dobbelt motor. Bloweren er stille i forhold til lignende modeller, og genererer en skånsom motorvarme fra de 2 kraftige motorer, hvilket kan være en fordel hvis du benytter bloweren i kolde omgivelser. Bloweren passer til de flestes behov, derudover gør dens nemme betjening og kraftfulde motor, den populær hos hundeejeren som vil have den kraftigste blower med i sommerhuset, til udstillingen eller hvor de måtte have behov for det.

 

Denne blower fra Dogwash.dk vil hjælpe dig med, at få hunden tør på kort tid. Du kan selv styre vindhastigheden med trinløs justering for at optimere betingelsene for din hund.

 

Hvis du har en hund med kraftig pels eller underuld som f.eks. Australian Shepard, Samojede, Berner Sennen, Alaskan Malamute, Puddelhund eller Newfoundlænder, eller har du bare mange hunde, eller bare brug for lidt ekstra power for at spare tid på, at tørre hunden efter hundevask? Så skal du overveje, at købe en blower med dobbelt motor, da denne kan klare arbejde for dig, og spare en masse tid. Se mere nedenfor.

 

 

Blower med dobbelt motor og indbygget varmelegeme - denne kan klare alle hunderacer:

 

Typhoon blower med dobbelt motor og indbygget varmelegeme

 

 

Denne blower er et godt bud på en blower, som kan klare arbejdet for de fleste hundeejere. Den er med dobbelt motor, hvilket vil sige, at du får nok kraft til, at få hunden tørret hurtigt og effektivt. Bloweren har 3 forskellige mundstykker, som er udformet alt efter om du vil have ekstra fylde i pelsen, nemmere kunne gå i dybden ved lang pels, eller vil have koncentreret luften i midten. Det er muligt at skifte vindhastighede på bloweren med trinløs justering. Bloweren betjenes nemt med de 2 knapper på toppanelet.

 

Denne blower er velegnet til privat brug derhjemme samt til professionelle brugere, herunder saloner og kenneller. 

 

 

Opsummering - Hvilken føntørrer er så bedst for mig?

 

 

 

Hvis du tidligere har benyttet din alm. føntørrer, til at ordne din hund efter hundevask, vil du nok kunne genkende, at det tager lang tid, hunden når at blive utålmodig og gider ikke stå stille. Derudover risikerer du i længden at brænde din føntørrer af, da den ikke er lavet til at være tændt så lang tid af gangen, samt at den som regel bliver meget varmere, og kan ødelægge hundens pels og strukturen i hårene.

 

Hvis du måtte have nogle spørgsmål til valg af blower eller til brugen af denne, så tag endelig kontakt til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

 

God fornøjelse med din blower!


Kommentar(er) 29

 • Inge-Lise Madsen
  Inge-Lise Madsen

  Hej Jeg har en langhåret schweizisk hyrdehund. Langhåret med underuld. Søger en blower der er let og ikke alt for støjende at arbejde med. Skal bare bruges til hjemmebrug. Ønsket er en hurtig hjælp til tørring og få let snavs af pelsen plus at give et løft til en mere fyldig pels. Søger ikke den dyreste men selvfølgelig en der kan klare opgaven 😀 Hvad vil I anbefale? Mvh Inge-Lise

  Svar

 • Jens Johansen
  Jens Johansen

  Hej dogwash Vi har en Cavalier king charles, jeg vil lige høre hvilken blower, i vil anbefale til den, den vi har nu tag noget, tid at få ham tør, da det er en håndholdt, Model oester 3500 pro Glæder mig til at høre fra jer Mvh Jens Johansen

  Svar

 • Karina
  Karina

  Jeg har en Bichon havanese med pels der virker helt udtørret, grov og som let filtrer. Jeg spekulerer på om alm føntørring efter bad kan medvirke til at pelsen ødelægges og udtørres? Derudover tager det utrolig lang tid at tørre pelsen efter vask - hvor lang tid vil pelstørring af en Bichon havanese typisk tage med en blower? Og hvilken vil I anbefale? Det skal være en transportabel model, da jeg bor i lejlighed og er nødt til at opbevare bloweren i fx kælderrum mellem brug. På forhånd tak for jeres rådgivning 🌸 Venlige hilsner Karina

  Svar

 • Maria Riise
  Maria Riise

  Hej, jeg har en Siberian Husky på 2 , som ikke har været van til så meget pelspleje hvilken en vil i anbefale til hende?

  Svar

 • Annette
  Annette

  Jeg har en cockerpoo (kongepuddel/cocker). Hvilken blower vil du anbefale? Vh Annette

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://www.Dogwash.dk

   som kommentar til af Annette

   Hej Annette, Til den race sælger vi typisk Hurricane bloweren https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/92-hurricane-blower-med-dobbelt-motor---bloweren-til-profesionelle-og-kenneler/ Eller Typhoon bloweren: https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/134-typhoon-blower-med-dobbelt-motor-samt-indbygget-varmelegeme/

   Svar

 • Heidi Henningsen
  Heidi Henningsen

  Hej. Jeg har en Chow Chow. Og er godt nok i tvivl om hvad for en jeg skal vælge. Hilsen Heidi

  Svar

 • Kristina Kristensen
  Kristina Kristensen

  Hej, jeg har en hanhund på 3 år, og han er en blanding af en malteser og en bomuldhund. Han har lang pæls og vi overvejer at købe en Blower, så vi ikke behøver at tage til hundefrisør og få det gjort. Min almindelige hårtørre fungere ikke da det vil tage flere timer. Hvad vil i anbefale til ham?

  Svar

 • Eva Søgaard
  Eva Søgaard

  Jeg har en puli med meget lang og tyk pels, hvilken blower kan I anbefale?

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://Www.Dogwash.dk

   som kommentar til af Eva Søgaard

   Hej Eva, Vil anbefale dig en tsunami, den er en rigtig kraftig blower med enkelt motor og indbygget varmelegeme. Hvis du ønsker at spare lidt ekstra tid kan du overveje en af de store med dobbelt motor, Typhoon eller Hurricane 😁 Hilsen Dogwash

   Svar

 • Inga
  Inga

  I have a German Shepard with long coat Witch blower would you recommend

  Svar

 • Ruth Kaas Halgreen
  Ruth Kaas Halgreen

  Har en cockerspaniel med en del pels, hvilken blower vil I anbefale?

  Svar

 • Sara
  Sara

  Hej! Jeg har en finsk lapphund, som har lidt svært ved at smide underuld. Jeg er blevet anbefalet at købe en blower til ham - få ligesom at få det blæst væk. Hvilken vil I anbefale? På forhånd tak! Mvh. Sara :)

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://www.Dogwash.dk

   som kommentar til af Sara

   Hej Sara, Vi ville anbefale dig denne model https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/14-super-blower-med-dobbelt-motor---til-hurtig-toerring-af-hund/ , den er meget populær blandt større racer og hunde med tyk pels. Hilsen Dogwash.dk

   Svar

 • Pernille Hjort
  Pernille Hjort http://Hjortene@gmail.com

  Hej Har en Toy puddel hvalp og skal købe en støjsvag hårtørrer - skal ikke være til at transportere , Gerne til ophæng Hvilken en anbefaler I ? VhPernille

  Svar

 • Jeanette Kjær
  Jeanette Kjær

  Hej Jeg har en puddel og jeg klipper selv. Hvilken skal jeg vælge?

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://Https://www.dogwash.dk

   som kommentar til af Jeanette Kjær

   Hej Jeanette, Er det en stor eller lille puddel? Vi har nogle stykker med kongepudler som har denne model https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/14-super-blower-med-dobbelt-motor---til-hurtig-toerring-af-hund/ Alternativt, så vil denne model kunne tage de mindre pudler, og de store vil så bare tage lidt længere tid. https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/13-blower-til-toerring-af-hund---med-enkelt-motor/ Hilsen Dogwash.dk

   Svar

 • Anja Olsen
  Anja Olsen

  Jeg får en spansk vandhund. Hvilken en blæser ville du anbefale. Den skal bare bruges til hjemme brug så ikke alt for fyr 😉

  Svar

 • Jane Nielsen
  Jane Nielsen

  Hej Jeg har en landseer med meget pels. Hvilken blover vil I anbefale?

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://www.dogwash.dk

   som kommentar til af Jane Nielsen

   Hej Jane, Vi ville anbefale dig denne model https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/14-super-blower-med-dobbelt-motor---til-hurtig-toerring-af-hund/ , den er meget populær blandt større racer, f.eks. Newfoundlænder og Berner Sennen. Hilsen Dogwash.dk

   Svar

 • Nina
  Nina

  Jeg har en siberien husky og der er meget pelspleje, hvilket jeg ikke kan med en dårlig skulder. Har haft ham til behandling med blower flere gange, hvilket har været fantastisk, men dyrt i længden og derfor vil jeg gerne have min egen. Skal ikke bare tørre min hund, men tage løse hår, snavs og uld, hvilken passer til mit behov? Mvh Nina

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://www.dogwash.dk

   som kommentar til af Nina

   Hej Nina, Vi ville anbefale dig at væge denne blower. Har også sendt en mail til dig med uddybende forklaring. Hilsen Dogwash.dk

    

   https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/14-super-blower-med-dobbelt-motor---til-hurtig-toerring-af-hund/

   Svar

 • Birgithe Liff Stendahl
  Birgithe Liff Stendahl

  Hej Vi har en australsk labradoodle i mellemstørrelse. Den har ikke underuld, men han har en lidt lang pels- klipper ham aldrig kort. Hvilken blower skal jeg købe til ham. Den skal kun bruges hjemme. Mvh Birgithe

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://www.dogwash.dk

   som kommentar til af Birgithe Liff Stendahl

   Hej Birgithe, Vi har solgt en del af denne model til Labradoodle https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/93-tsunami-blower-med-enkelt-motor---kraftig-haartoerrer-til-toerring-af-hund/ Den vil du helt sikkert kunne bruge til at dække dit behov. Hilsen Dogwash.dk

   Svar

 • Diana Hansen
  Diana Hansen

  Hej , har 2 shit tzu hunde og søger en blower ,skal ikke koste flere tusinde kroner ,er til hjemmebrug og skal ikke transporteres rundt ,har i forslag til hvilken der kunne passe til mig . Hilsen Diana

  Svar

  • Dogwash.dk
   Dogwash.dk http://Www.Dogwash.dk

   som kommentar til af Diana Hansen

   Hej Diana, Du kan sagtens bruge denne model https://www.dogwash.dk/shop/7-blower/13-blower-til-toerring-af-hund---med-enkelt-motor/ Den er fin all round blower med indbygget varmelegeme. Hilsen Dogwash.dk

   Svar

Skriv din kommentar