Bedste trimmebord til hund 2023 - Test af trimmeborde

Oprettet d.

Bedste trimmebord til hund 2023 - Test af trimmeborde

Trimmebord test 2023 - Bedste trimmebord til hund

 

Selvom et trimmebord oprindeligt er udviklet til netop at trimme hunde, og derfor er særligt egnet til hundesaloner og hundekenneler, vil langt de fleste hundeejere opleve, at det er en stor fordel at eje et trimmebord.

 

Dels er et trimmebord i hjemmet en rigtig god måde at træne dét at gå til dyrlæge, hvor det oftest er nødvendigt at få hunden op i højden for at undersøge den. Det er også en nødvendighed for at klippe negle på den, ligesom det er nødvendigt, hvis den skal trimmes eller klippes – uanset om det er ude eller hjemme.

 

Udover dét at vænne hunden til at blive eleveret og befinde sig oppe på et bord, er et trimmebord også et rigtigt godt redskab til dig som hundeejer. Det letter mange af de opgaver, der følger med det at have hund; vask, tørring, personlig pleje og eventuel medicinering. Du skåner desuden din ryg ved at vælge en ergonomisk arbejdsstilling, hvor hunden befinder sig i en passende højde, når den skal tørres efter et bad eller en gåtur i regnvejr, når den skal trimmes/klippes, have klippet negle eller i anden forstand plejes i hjemmet.

 

Mange hunde får i dag medicin i én eller anden forstand, da medicinkundskaben på hundeområdet er næsten lige så veludviklet som på menneskeområdet, og derfor er det muligt at kurere og smertelindre rigtig mange sygdomme og eftervirkninger. Også medicinering, øjendråber, øredråber, udskiftning af bandager og andet sundhedsrelateret, er meget nemmere for dig, når hunden befinder sig i en passende højde – med mulighed for optimal belysning.

 

Der findes mange forskellige trimmeborde på markedet. Herunder får du et overblik over 3 af de bedste modeller, så du nemmere kan vælge det trimmebord, der passer bedst til din hund og jeres behov.

 

Ultra letvægts trimmebord guld - til mellem og små hunde

Guld trimmebord i aluminium. Meget let trimmebord

 • Findes i flere farver
 • Letvægtsaluminium
 • Transportabelt
 • Mål: H: 80 x L:60 x B:45 cm

 

Dette lette og transportable trimmebord er perfekt til dig, der går på udstilling med din hund, eller som ikke gider have et stort trimmebord til at stå permanent at fylde i entreen eller bryggerset. Bordet vejer kun 3,7 kg, og det kan nemt slås sammen, når ikke det er i brug. Det fylder og vejer meget lidt, hvilket gør det særligt egnet til at tage med i bilen og på hundeudstillinger.

Også designet egner sig fortrinligt til udstillinger, da trimmebordet kommer i 3 opsigtsvækkende farver; guld, sølv og metallic blå.

 

Så alt i alt, hvis du leder efter det ultimative udstillingsbord som du nemt kan tage med, så vil dette trimmerbord være et oplagt valg, da det ikke fås lettere og mere kompakt, uden at gå på kompromis med stabilitet og holdbarhed. Dette bord er testet med høj vægt belastning hvilket det bestod uden problemer. Dette er vores sikring for, at det kan holde alle hunde som måtte blive sat på dette udstillingsbord til udstillinger rundt om i landet.

 

Hvis du er til de mere traditionelle udstillingsborde, så kig videre i denne guide og test, hvor vi kigger nærmere på andre modeller.

 

Yderligere hvis du tager et kig på vores side herinde, hvor der er tilbud på trimmebord udsalg

 

Premium trimmebord mellem

Stabilt trimmebord til hund. Kan klare meget vægt og er nemt at klappe sammen.

 • Findes i flere størrelser
 • Transportabelt
 • Inkl. galge
 • Skridsikker bordplade

 

Dette trimmebord til hund hører til blandt de mest populære af slagsen – og det er ikke uden grund. Der er tale om et godt og solidt trimmebord med galge og skridsikker bordplade, så ikke hunden glider, når den hopper op eller ned. Derudover kan bordet klappes sammen og transporteres, hvilket både gør det egnet til udkørende dyrlæger og hundefrisører, til brug på hundeudstillinger og hjemme i privaten, hvor du har mulighed for at pakke bordet væk, når ikke det er i brug.

 

Dette trimmerbord fås ydermere i 3 forskellige størrelser, afhængigt af dine præferencer, pladsmuligheder og hunderace, og så er det med galge, hvilket typisk er en fordel, da det hjælper mange hunde til at opholde sig i ro.

 

Small: H:81,75 x L:75 x B:47 cm

Medium: H:75,75 x L:90 x B:60 cm

Large: H: H:68 x L:120 x B:60 cm

Der er altså rig mulighed for at finde et bord, som passer til din hund. Læg mærke til, at de større borde, har en lavere højde, da hundens højde er taget i betragtning.

 

Hydraulisk hæve / sænke trimmerbord til hund

Stabilt trimmebord til hund. Kan klare høj vægt og er med hydraulik, så den kan bære hunden op til den ønskede højde

 • Med hæve/sænke-funktion
 • Inkl. galge
 • Skridsikker bordplade
 • Mål: H:71,5-86 x Ø:70 cm

 

Hvis du enten som privat har flere hunde, eller du arbejder med hunde i forskellige størrelser som f.eks. dyrlæge, kennelejer eller hundefrisør, er et hydraulisk hæve/sænke-bord det oplagte valg, når du skal vælge et trimmebord.

 

Bordet kan justeres i højden fra 71,5 til 86 cm, så det passer til præcis dén hund, du skal beskæftige dig med, og du kan opretholde en god og ergonomisk arbejdsstilling, selv hvis du har hunde i flere størrelser. Dette trimmebord til hund er desuden med galge, så du har bedre styr på hunden, når den trimmes, undersøges eller får klippet negle.

 

Hvilket trimmebord skal jeg vælge?

 

Valget af trimmebord afhænger først og fremmest af formålet. Er du privat hundeejer, der gerne vil gøre hverdagen lettere for dig selv hjemme i bryggerset? Er du dyrlæge, kennelejer eller hundefrisør, der hver dag skal have flere størrelser af hunde på bordet? Eller udstiller du hunde og har brug for et transportabelt trimmebord, som du kan tage med?

 

Det første bord i testen er bedst som transportabelt bord til udstillingsbrug. Premiumbordet egner sig godt som permanent bord i en klinik eller salon, men i lige så høj grad i hjemmet, da det kan slås sammen ved behov. Vil du gerne skåne din ryg, bør du overveje et trimmebord med hæve/sænke-funktion, så du hverken skal bukke dig eller løfte på din hund.

 

Prisen har muligvis også noget at sige, når du vælger et trimmebord til hund. Der findes trimmeborde på markedet, som koster mange tusind kroner, som primært er tiltænkt professionelle, men alle trimmeborde, der forhandles på Dogwash.dk, er i en prisklasse, hvor alle kan være med – og kvaliteten er der ikke gået ned på af den grund.

 

Blower til trimmebord

Et trimmebord gør en forskel i hverdagen, når din hund kommer op i højden ved tørring og personlig pleje. Men du bør gøre dig selv den tjeneste at supplere trimmebordet med en såkaldt blower, som er en føntørrer i hundeformat.

 

En blower tørrer din hunds pels på få minutter; uanset om hunden har været i bad eller er kommet hjem efter en gåtur i øsende regnvejr. Blowere er ikke kun forbeholdt hundefrisører; de hører i høj grad også til i private hjem, da alle hunderacer har bedst af at få tørret deres våde pels ordentligt (og ikke bare med et håndklæde). Specielt i de kolde måneder, hvor en hund, der er våd i længere tid, risikerer forkølelse. En våd pels – især en våd underuld – kan også ende ud i svampeinfektioner, og det ønsker du ikke for din hund.

 

Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du købe en holder til blower-slangen, så du nemt kan flytte den rundt ved brug.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar